Maandag 11 juli laatste dag transfer Valbondione naar Bergamo

Heerlijk geslapen, tijdens het wakker worden het vrolijke koeiebel gerinkel van de koeien in het weitje in het dal. De conditie van m’n knieĆ«n is al wel iets verbeterd, ik kan in ieder geval alweer beetje lopen, het buigen is nog moeizaam. Ik besluit om m’n knie elastieken maar weer om te doen zodat de zwelling een beetje ingetoomd wordt. Heerlijk getut, fijn gemediteerd op het balkon, warme douche en een copieus ontbijt met kaas plateau en blauwe bessen, kortom holiday time.

Na het ontbijt de spulletjes ingepakt, de kamer ontruimd en op het grasveldje naast het hotel poosje zitten kletsen met Annemarie. Kamer betaald, prijs viel alleszins mee en kaartje voor Roel gekocht. Onze bagage even gestored in de kelder en wandelingetje in het dal gemaakt over een prachtig geasfalteerd voet/ fiets pad. We komen bij de electriciteit centrale met stuwmeertje, daar volgen we een bord naar een restaurantje dat aan de overkant van de weg zit. Een leisure centrum waar je italiaans kunt eten drinken en sporten. Alleraardigste mensen en consumpties met prijzen van voor de inflatie.

Na het drinken van een colaatje, koffietje en het eten van een koek bij bar Centro Sportivo stappen we weer op en steken de rivier over. De waterstand is zo laag dat Annemarie er met haar teva’s door heen kan waden en mij bij de hand kan houden bij het oversteken. We komen op die manier weer terug bij het wandelpad van de heenweg. We spazieren al keuvelend terug en zijn uiteindelijk om half twee terug bij het hotel. Nu is het wachten op de rest van de groep, en terug naar Bergamo voor ons laatste avondmaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *