Hohlenstein Stabel-hole in het Lonetal

2 reacties

  1. Tim schreef:

    ‘As the stort goes zouden er in 1937 al 200 stukjes ivoor in deze regio gevonden zijn waar men niets mee kon, 30 jaar later is er een slimmerd die de stukjes aan elkaar plakt en de LoweMensch werd geboren.’ Ik ben helemaal verbouwereerd, dat is dan toch helemaal niet zo bijzonder? Hoe weten ze nou dat het een leeuwenmens was als een of andere archeoloog het gewoon in elkaar heeft gezet? Eerder een modern kunstwerk dan een archeologische vondst lijkt me

  2. Bert schreef:

    Dat dacht ik ook, maar ze doen er alles aan om te laten zien dat het “wetenschappelijk” in elkaar is gepuzzeld. Er is ook een mooi boek met foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *