Aankomen in Hong Kong

We hebben net een gat in de dag geslapen van half elf gister avond tot 11 uur in de ochtend. Het voelt heerlijk. De atmosfeer binnen is heerlijk met die airco, maar buiten is ie moordend. Wandelen zou eigenlijk vroeg in de ochtend moeten maar ik weet niet of ik sas zover krijg. Voor nu eerst ontbijten mediteren en de dag beginnen dan zien we wel verder. De hondjes zijn leuk en makkelijk dus ik denk dat dat wel gaat lukken in ons huis. We hebben gisteren nog hapje en drankje met bas en vrienden in Saint Germain gedaan, t’was gezellig.

We gaan de dag in en om het huis door brengen hebben we net besloten. Het is sas haar sentimetal journey dus we doen waar zij zich goed bij voelt, en dat is tutten om het huis, met de hondjes spelen, boodschappen doen en koken en heel klein beetje shoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *